Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här får Sofia och Carl Philip svårt att dölja kärlekslyckan – underbara bilden!

17 jun, 2024, 05:00 
Foto: Andreas Fadum
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip får svårt att dölja deras fina kärlek – se bilden som visar allt här!
Annons

Nu kan man tänka sig att vår kungafamilj är laddade med kärlek och värme, efter denna festhelg i drottning Silvias ära. Kungligheter, nära vänner och familj flög in från hela världen för att fira hennes 80-års dag i efterskott – och vilken succé det blev!

Och två som strålade lite extra på bilderna från helgen var prinsessan Sofia och prins Carl Philip, som bjöd på en underbar kärleksgest.

EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
EXKLUSIVT! Victorias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Kungafamiljens hemliga firade – kronprinsessan Victoria så lycklig

Under söndagsförmiddagen besökte kungafamiljen och en mindre skara gäster Norges kungaskepp, som drottning Sonja och kung Harald anlände i.

Annons

Den norska och svenska kungafamiljen har ju ett oerhört starkt band, och en fin vänskap även privat. Så när det norska kungaparet tagit sig till Stockholm, passade de såklart på att bjuda in till ett litet sommar-mingel.

Kronprinsessan Victoria var urtjusig i en grön blommig klänning, och anlände såklart med sin Daniel. Även prinsessan Sofia satsade på blommigt, som ju är en av säsongens stora trender.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessparet log från öra till öra.Andreas Fadum
Annons

Prinsessan Sofia kan inte dölja kärlekslyckan

Och visst går familjens lycka rakt igenom skärmen, när man ser dessa bilder? Det märks att de njutit av att återförenas med släkt och gamla vänner, som de annars inte hinner träffa så ofta. Och drottningen, som ju är oerhört familjekär, har nog aldrig varit lyckligare.

Ja, just kärlek var något som genomsyrade hela den här underbara helgen mitt i juni. Och Sofia och Carl Philip gjorde inget undantag på den fronten.

På Svensk Dams bilder fångas prinsparet hand i hand, och Sofia med ett brett leende. Det är tydligt att kärleken spirar mellan de två, och det är ju inte varje dag vi ser en sådan här öppen kärleksgest inför kamerorna!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia håller hand
Sofia och Carl Philip kan inte dölja sin kärlek!Andreas Fadum

Foto: Andreas Fadum

Annons