Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här föder Kate sitt tredje barn – barnmorskan avslöjade av misstag

05 mar, 2018, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Även om det var ganska väntat var det inte meningen att världen redan skulle veta var Kate kommer föda hennes och prins Williams tredje barn.
Annons

Det är inte bara prinsessan Madeleine som snart föder barn i de kungliga kretsarna, utan även hertiginnan Catherine. I april väntas Kate och prins William bli trebarnsföräldrar, och just Will lär vara lite lätt oroad över den kommande situationen.

– Han lever i förnekelse, skämtade Kate när hon hade fått frågan från deltagaren Jamie Parsons om hur Will såg på att snart bli trebarnspappa.

Under samma event, ett besök vid Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, råkade Kates förra barnmorska avslöja var Kate ska föda denna gång under ett tal.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi skulle alla vilja önska er lycka till inför den kommande förlossningen. Jag är säker på att du kommer att få väldigt bra vård från vårt team på mitt eget sjukhus, precis som när du födde prins George och prinsessan Charlotte, sa professor Lesley Regan, och råkade alltså avslöja att Kate kommer att föda på samma sjukhus som tidigare.

Det verkar alltså som att Kate valt att föda på St Mary’s sjukhus ännu en gång. Det brittiska hovet har däremot inte velat kommentera nyheten.

Foto IBL

Annons