Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här glänser Madeleine på Floridas gator – med looken som får att alla vända sig om!

15 feb, 2024, 15:00 
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine får alla blickar på sig när hon kom struttandes på Floridas gator – av förklarliga skäl!
Annons
Kungliga accessoaren som Madeleine vägrar bära – här säger hon nej!Brand logo
Kungliga accessoaren som Madeleine vägrar bära – här säger hon nej!

Prinsessan Madeleine är känd som kungafamiljens modelejon, oavsett om hon har träningskläder eller är galaklädd är looken alltid sammansatt.

Inte sällan har prinsessan också kreationer från de allra mest exklusiva modehusen som Erdem, Giambattista Valli och Christian Louboutin.

Men nu, när vi ser prinsessan komma struttandes på Floridas gator, glänser hon i något annat – och det är svårt att inte bli golvad!

Prislappen på Madeleines kläder

I Sverige är Madeleine prinsessa med hela svenska folket men i Florida flyger hon lite mer under radarn.

Ja, här smälter Madeleine nästan in med alla de tjusiga kvinnor som rör sig i samma områden som prinsessan. Men visst har Madeleine en viss sval elegans när hon kommer gåendes, typisk för en prinsessa? Och hennes träffsäkra stil innebär många blickar.

Annons

Nu, när hon fångas på bilder exklusiva för Svensk Dam, bär hon en bohemisk blus från By Malina för runt 3 200 kronor, en rosa läderväska från Valentino för cirka 25 ooo kronor och runt armen, sin älskade Rolex-klocka.

Prinsessan Madeleine går på Floridas gator
Prinsessan Madeleine är ett riktigt modelejon – det bevisar hon ännu en gång när hon struttar ner för trendiga The Grove.CGMIA

En look som Madeleines vänninor fick beundra när prinsessan lunchade med den innersta kretsen på den lyxiga och nyöppnade restaurangen KoKo By BAKAN.

Restaurangen ligger bara något kvarter från den marinan Dinner Key vid Miamis City Hall som har ett populärt shoppingstråk. Och den rosa presentpåsen i Madeleines hand avslöjar att även hon ägnat sig åt shopping.

Snart lämnar Madeleine Florida

Att Madeleine passar på att njuta av allt som Florida har att erbjuda är inte konstigt. Snart kommer ju de kändistäta restaurangerna, sandstränderna och palmerna vara ett minne blott.

Planen är nämligen att prinsessfamiljen ska flytta till Sverige under 2024, detta efter att ha bott i solstaten i fem år. En stor omställning och vi förstår att Madeleine vill få ut det mesta av den sista tiden i Miami innan det är dags att ta farväl!

Foto: TT

Annons