Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip gjorde det förbjudna under besöket

24 feb, 2017, 12:00 
Margareta
Prinsen bryter mot etiketten.
Annons
kungen-carl-philip-stella2

Större delen av svenska folket lever numera sina lediga stunder genom sin mobil. Och kungafamiljen är precis som oss andra. Under gårdagen var prins Carl Philip och kungen på plats i Göteborg där de bland annat deltog i samtalen på Volvo kring hållbara transporter och innovativa lösningar.

Men under besöket plockade de båda fram sina mobiler. Prinsen har en svart mobil som liknar en iphone utan skal. Kungen däremot skyddar sin mobil med ett skal.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kungen-carl-philip-ste

Den kungliga familjen har självklart mobiler, men vi ser dem sällan. Däremot har vi tidigare berättat att både drottning Silvia och prins Daniel har en bild av Estelle på sina mobilskal. Någon sådan rolig detalj syntes däremot inte under gårdagen på kungens mobil.

Av Margareta Gotthardsson

Foto Stella pictures

Annons