Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här gör Kate det oväntade under barbesöket

03 mar, 2019, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
hertiginnan kate
Hennes oanade talang fångades på bild under spontanbesöket i Irland.
Annons

När kungligheterna är ute och reser brukar det vara strikta restriktioner mot att fotografera dem när de äter och dricker. Och det kan man förstås förstå. I dagens digitala samhälle sprider ju sig bilderna som löpeldar och med den kunskapen i ryggen vill hovet inte riskera att någon “matbit i mungipan”-bild hamnar i tidningarna eller på nätet. Därför var det många som blev överraskade när hertiginnan Kate och prins William besökte Irland häromdagen. I staden Belfast besökte paret nämligen den stora konserthallen Empire Music Hall och då visade hertiginnan Kate upp en oanad talang! Hon är en fena på att tappa upp den perfekta pinten!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och färdigheten fångades förstås på bild.

hertiginnan kate pint prins william
Heja Kate! Hertiginnan överraskade alla med att tappa upp en pint.

Det varken droppade eller skummade för mycket när Kate skulle servera sin make en pint. Och ögonblicket är historisk. Hon är nämligen den första kungligheten att tappa upp en öl samtidigt som man blir fotograferad. Huruvida prinsparet drack upp sina öl får vi dock aldrig veta. När Kate hade skapat det där perfekta lagret skum för fotosession nämligen över. Men trevligt verkar de ha haft det!

Annons

Läs mer

Foto: TT

Annons