Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här gör Victoria och Daniel det oväntade – avslöjas av nya bilden

22 sep, 2023, 08:00 

I samband med besöket i Uppsala gjorde kronprinsessan Victoria och prins Daniel det oväntade.

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är både gifta och arbetskamrater. När hon är ute i världen och sköter jobbet som kronprinsessa syns han ofta vid hennes sida som ett stort stöd.

Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!Brand logo
Victoria & Daniel: lyckliga i alla sina dagar!

De har även gemensamma driv och är båda måna om att barn och unga ska röra på sig mer. Det var därför som de för flera år sedan grundade organisationen Generation Pep.

– Jag är väldigt mycket för att vara ute i skog och natur. Nu låter jag sjukt hurtig, men jag gillar det och barnen gillar det också. Det kan vara lite motigt innan man kommer ut i skogen, men när man väl är ute är det ju kul, säger prins Daniel till TV4.

Annons
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Både kronprinsessan Victoria och prins Daniel är mycket för att vara ute i naturen. Det blev tydligt när de besökte Uppsala i samband med Allemansrättens dag under tisdagen.

Victorias ovanliga look

När man ska vara ute i skogen, uppmärksamma allemansrätten på Allemansrättens dag, och prata varmt om den, går det ju så klart inte att ha på sig några fina arbetskläder.

Visst har vi blivit bortskämda med att se både Victoria och Daniel finklädda, men samtidigt tycker nog många att det är rätt befriade att de klär sig efter väder och passande ändamål.

Så när de under tisdagen var på plats i Uppsala hade Victoria tagit på sig en fleecetröja, som hon dessutom kompletterade med ett par rejäla vandringskängor!

Annons
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria hade tagit på sig identiska fleece-tröjor!

Victoria och Daniel identiska

Daniel hade gjort precis samma sak som sin kära hustru. Det ovanliga var att han även bar en identisk fleece-tröja, något som vi verkligen inte är vana vid att se, och tillsammans såg de ut att njuta av uppdraget.

När Svensk Damtidning fick en pratstund med Victoria var hon på ett strålande humör och bekräftade att dagen varit hur bra som helst.

– Bra, tack! Men lite kort! Jag som älskar att vara utomhus, jag vill helst inte vara någon annanstans.

Annons

– Men det har varit jättebra, och vi har fått goda påminnelser och förslag på vad man kan göra när man är ute i naturen, tillsammans eller själv, sa Victoria.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel såg ut att vara väldigt lyckliga ute i naturen!
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria vill helst inte vara någon annanstans än ute i naturen!
Annons

Foto: TT

Annons