Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här hakar prins Daniel på senaste trenden - gör en "Mannequin Challenge"

28 nov, 2016, 15:03 
Agneta Nisbeth
Prins Daniel och kollegerna i Gen-Pep hakar på Internets stora trend Mannequin Challenge. Se den underbara filmen här!
Annons
Daniel

En ny viral trend tar över internet. Det hela kallas Mannequin Challenge och innebär att en grupp människor stannar upp mitt i en rörelse, och på så sätt ser ut som dockor, medan en kamera sveper genom rummet.

Nu har prins Daniel hakat på trenden. Under onsdagseftermiddagen la Generation Pep upp en Mannequin-film från mötet med juryn för Årets Peppare.

I filmen kan man bland annat se kameran svepa över Carolina Klüft, superrektorn Lina Axelsson Kihlblom och prins Daniel. Daniel har frusit i en pose där han gör en tumme upp samtidigt som han håller sin telefon med Estelle-skal mot örat. Om Gen-Pep:s Mannequin Challenge blir en succé återstå att se. Klippet ser ni nedan!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: Instagram.com/gen.pep

Annons