Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här hänger Zara Larsson med kronprinsessan – Se unika bilden!

05 jul, 2017, 10:11 
AvJohanna Lejon
I måndags var Zara Larsson på ett speciellt möte.
Annons

Mötet, som verkar ha skett i största hemlighet, ägde rum hemma hos Victoria och Daniel, på Haga Slott. Med under träffen var också Zara Larssons mamma, Agnetha Larsson, och prins Oscar. Prinsessan Estelle syntes dock inte till.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har för vana att bjuda hem kulturpersonligheter för luncher och middagar, för att hålla sig uppdaterade om allt som händer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Med kronprinsessans födelsedag nära förestående (hon fyller ju 40 den 14 juli) kan vi dock inte göra annat än att spekulera kring om Zara Larsson möjligtvis kanske kommer att uppträda i anslutning till festligheterna den helgen. Vi håller tummarna! Queen Z och Princess V – vilken bra kombination.

Foto: IBL

Annons