Här har ni alla brudnäbbar inför bröllopet i England

16 feb, 2011, 15:02 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Som vi tidigare skrivit är nu alla brudnäbbar, tärnor och en bestman utsedda inför det stora bröllopet i England mellan prins William och Kate Middleton. Här har ni hela listan.

Det blir alltså Kates syster Philippa Charlotte “Pippa” Middleton som fått äran att bli tärna under bröllopet som för övrigt blir en riktig familjefest, det är också hon som ni ser på bilden här till höger.
Prins William å sin sida har valt sin bror prins Harry att bli hans bestman.

Annons

Här är hela brudnäbbet

Hur alla kommer vara klädda kommer vi få veta först på bröllopsdagen. Och brudnäbbet blir som följer – allt enligt det brittiska hovets facebook-sida:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Edwards och Sophies 7-åriga dotter Louise, eller Lady Louise Windsor som hon kallas. Ni ser henne med mamma på bilden här till vänster.

Margarets son

Sedan har vi prinsessan Margarets son David Armstrong Jones, Viscount Linleys – dotter, Margarita Armstrong-Jones som är 8. Ni ser henne på bilden här nedan med en blå klänning tillsammans med sin mamma.

Williams guddotter

Grace van Cutsem, 3, som är dotter till Hugh van Cutsem och guddotter till prins William. Ni ser henne i famnen på mamma i bilden här till ovan med blomster i hår.

Annons

Camillas barnbarn

Prins Charles hustru Camillas dotter Lauras lilla flicka Eliza Lopes, 3, – dotter till Harry och Laura Lopes. Ni ser henne till höger på bilden högst upp.

Barn till prinsarnas sekreterare och nanny

William (Billy) Lowther-Pinkerton, 10 år som är son till Jamie Lowther-Pinkerton och som är prins Williams och prins Harrys privatsekreterare.

Tom Pettifer, 8, son till Charles Pettifer som gudson till prins William. Toms mamma Tiggy Pettifer var prinsarnas nanny när de var barn.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons
Annons