Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här har ni de officiella bröllopsbilderna

02 maj, 2011, 08:01 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

 

Nu har också de officiella bröllopsbilderna med prins William och hans Catherine kommit. Fotografierna togs på Buckingham Palace.

Fotografen som fick det hedersamma uppdraget heter Hugo Burnand och han ställde upp brudparet och alla andra i det pampiga Throne Room i Buckingham Palace på fredagseftermiddagen för att ta de officiella bröllopsfotografierna.

Annons

Tre bilder

Det blev tre olika bilder, en bara med brudparet som ni ser här intill. Ett med prins William och Catherine tillsammans med alla söta små brudnäbbar. Och så ett foto med familjen – den enda som saknades var Williams älskade mamma, prinsessan Diana.

Vi undrar vad hon hade sagt om bröllopet?

Brudnäbbarna

På bilden med brudnäbbarna här ovan ser vi Margarita Armstrong-Jones, Eliza Lopes, Grace van Cutsem, Lady Louise Windsor, Tom Pettifer och William Lowther-Pinkerton.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press/Hugo Burnand.

Läs även:

Annons