Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här har ni de officiella dopbilderna!

25 maj, 2012, 14:55 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har de officiella dopbilderna kommit på prinsessan Estelle – ni kan se dem här.

På hovets hemsida kan man nu sa alla de olika bilder som tagits på prinsessan Estelle och resten av familjen – de officiella dopbilderna.

På bilden här intill ser vi kronprinsessan och kung Carl Gustaf med den lilla prinsessan Estelle.

Annons

Med faddrarna

På bilden här ovan ser vi kronprinsessparet och prinsessan Estelle med faddrarna prins Carl Philip, Anna Westling Söderström, kronprins Willem-Alexander av Holland, kronprinsessan Mary av Danmark samt kronprins Haakon av Norge.

Med dottern

På en annan bild ser vi kronprinsessan och prins Daniel med sin dotter, prinsessan Estelle. Och på ytterligare an annan bild har man samlat prins Daniels och kronprinsessan Victorias föräldrar för ett familjeporträtt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Röda matsalen

Bilderna togs tisdagen den 22 maj till prinsessan Estelles dop. Fotograf är Bruno Ehrs och fotograferingen skedde i Röda matsalen i Prinsessan Sibyllas våning står det att läsa på hovets hemsida.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Bruno Ehrs/Kungahuset.se

Annons