Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här jobbar Kate för sista gången innan förlossningen

22 mar, 2018, 14:43 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Prins William och hertiginnan Catherine blir snart trebarnsföräldrar. Nu har Kate avklarat sin allra sista arbetsdag innan hon ska föda barn, och hon gjorde det i höga klackar och med ett strålande humör.
Annons

Hertiginnan Catherine jobbar verkligen in i det sista! Höggravida Kate arbetade med maken prins William i höga klackar under gårdagen. Ett uppdrag som enligt hovet är Kates sista. Efter detta kommer hon att vara hemma och förbereda sig inför förlossningen, som enligt Will inträffar när som helst.

Men innan de får ett tredje barn skulle denna dag klaras av. Prinsparet firade att det snart är dags för sporteventet The Commonwealth Games genom att träffa basketspelare. Prins William fick prova på rullstolsbasket.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins William fick testa rullstolen.
Prins William fick testa rullstolen.

Kate och William arbetade för att lyfta välgörenhetsorganisationen SportsAid, en organisation som stöttar unga sportutövare. Det kungliga paret fick chansen att träffa några av dessa atleter som hoppas på att delta i framtida upplagor av The Commonwealth Games.

Annons
Kate och Will var otroligt glada under dagen.
Kate och Will var otroligt glada under dagen.

Under parets senaste uppdrag tillsammans har de båda bubblat av skratt. Kate verkar må förträffligt, till skillnad mot graviditetens början. Och paret verkar njuta av att arbeta tillsammans, trots att de numera är småbarnsföräldrar och varit tillsammans under lång tid.

Kate valde att bära klackar.
Kate valde att bära klackar.

Kate verkar inte heller lida av någon foglossning eller liknande problem. Hon valde nämligen att bära klackar under eventet i stället för låga skor som många gravida väljer.

Foto IBL

Annons