Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här jobbar kungen hårt trots den tuffa sorgedagen

26 jan, 2017, 14:55 
Margareta
Starkt av kungen!
Annons
kungen-sorg-ibl

I dag har det gått 70 år sedan kungens far prins Gustaf Adolf omkom i en flygolycka. Den tragiska händelsen har präglat hela kungens uppväxt och liv, och självklart är det tufft dagar som dessa då olyckan gör sig extra påmind. Ändå har kungen haft ett fullt schema hela dagen.

kungen-estland-stella

Han började med en audiens för Estlands president på Kungliga slottet innan han tog sig vidare. Efter lunch närvarade kungen under Västerbottendagarna i Stockholm där han fick lyssna till vad Västerbotten och dess företag och produkter kan erbjuda den internationella marknaden. Senare under kvällen kommer han och drottningen dessutom att närvara vid invigningen av Kungliga musikhögskolans nya campus.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En arbetstyngd dag under en ännu tyngre personlig dag. Men kung Carl Gustaf kommer även ha tid för sig själv och för att hedra sin far. Under eftermiddagen kommer han att besöka den kungliga begravningsplatsen på Haga för att lämna blommor.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons