Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här kommer Adrienne att leva och bo i London

15 mar, 2018, 13:00 
Agneta Nisbeth
Nu har prinsessan Madeleine och Chris fått sitt tredje barn, prinsessan Adrienne. Vi har kartlagt hur hennes liv kommer att bli i London.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris bor i ett av Londons mest exklusiva kvarter, Knightsbridge. Fastigheten ligger insynsskyddad och det finns mycket yta att busa omkring på för prinsessan Leonore, prins Nicolas och så småningom också för den nyfödda prinsessan Adrienne.

Våningen de bor i är nämligen 250 kvadratmeter stor och rymmer nu den fem medlemmar stora prinsessfamiljen. Men lilla prinsessan Adrienne kommer att växa upp med två livliga syskon, och familjen är ofta ute i olika parker där Leonore och Nicolas får springa av sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De har synts leka runt i lummiga Hyde Park och Battersea Park, där det dessutom finns ett litet zoo för barn. Kanske blir det en favorit för Adrienne framöver.

Barnen får både en svensk och brittisk uppväxt. Leonore går i förskolan i London, och även prinsessan Adrienne kommer att sättas i förskola i huvudstaden när hon blir äldre. Men innan dess kanske prinsessan Madeleine tar sin minsting Adrienne till medlemsklubben Purple dragon, precis som hon gjorde med Leonore.

På Purple Dragon kan barnen leka och måla, men även spela in skivor och bada i en pool.

Men barnen Adrienne måste även lära sig svenska, precis som sina äldre syskon. Prinsessan Madeleine själv har tidigare berättat att det är viktigt för henne att prata om Sverige med barnen och att pusha på med det svenska språket.

Annons

– Det är viktigt att de får en svensk uppväxt trots att vi bor utomlands. Vi har en svensk barnflicka till exempel och svenskan är en stor del i vårt liv, sa hon i en intervju.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill går ibland ut på middagar utan barnen, gärna något i hjärtat av härliga Chelsea, där de brukar promenera. Det är en mysig stadsdel där flera av Londons rika kändisar och andra betydelsefulla personer bor. Ibland syns Madeleine på en powerwalk med sin make Chris och ibland drar de också en barnvagn med sig under “träningspasset”.

På en av alla de bilder som prinsessan Madeleine delat på sin Facebook-sida har vi sett henne och dottern Leonore under en promenad längs med Themsen, på bilden med Westminster Bridge i ryggen.

Ibland tar prinsessan med sig barnen på en liten shoppingrunda, ibland kan man se henne på det närbelägna varuhuset Harrods och andra affärer i området Knightsbridge. Och nu när hon kommer att vara föräldraledig med prinsessan Adrienne kanske blir fler promenader med vagnen. Men precis som de flesta småbarnsföräldrar gillar Madeleine också att titta in på en juicebar på Kings Road eller ta en latte från Starbucks.

Prinsessfamiljen har berättat att de trivs i London. Madeleine uppskattar det privata livet, men att ändå ha nära till familj och vänner i Stockholm. Och här kommer även den nya svenska prinsessan Adrienne att växa upp med sin familj.

Foto: IBL

 

Annons