Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här laddar Madeleine och Leonore upp inför dopet

08 sep, 2016, 12:34 
Agneta Nisbeth
Här visar prinsessan Madeleine sina hemkvarter för barnen Leonore och Nicolas. Under torsdagen tog familjen en härlig lunchpromenad på Östermalm.
Annons
Madeleine-1

Det gäller att fylla på batterierna. På fredag bli det stor fest för prins Alexander och enligt drottning Silvia är planen att alla barn ska vara med i kyrkan. Som uppladdning tog prinsessan Madeleine under torsdagen med barnen Leonore och Nicolas till Östermalmshallen där de gick runt bland handlarna i jakt på lunch. Leonore hade som vanligt spring i benen och tittade nyfiket på allt som hände.

– Prins Nicolas åt en banan och var väldigt nöjd, säger ett ögonvittne.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det har varit i en lång och innehållsrik sommar i Sverige för Madeleine och hennes familj. De inledde sommaren på Öland där de tillbringade tid med kungaparet och småkusinerna och därefter reste de tillbaka till Stockholm för att njuta av huvudstaden.

Under fredagen ska hela familjen Bernadotte-O’Neill vara med under prins Alexanders dop i Drottningholms slottskyrka.

Leonore och Madeleine under prins Oscars dop i Slottskyrkan.
Leonore och Madeleine under prins Oscars dop i Slottskyrkan.

Foto: Privat/Stella Pictures.

Annons