Här markerar Märtha Louise på Agneta Sjödins fråga: ”Vad tänker du på?!”

17 maj, 2023, 21:10 

Här blir Märtha Louise förvirrad av Agneta Sjödins fråga.

Annons

Märtha Louise är inte rädd för att gå sin egen väg. Hon har bland annat omfamnat sin andliga sida, skrivit en bok om högkänsliga personer och startat ett spirituellt centrum i Oslo.

Prinsessan och skandal-shamanen
Prinsessan och skandal-shamanen

När hon gästar Agneta Sjödins podcast ”Så in i själen” blir det ett samtal om Märtha Louises spirituella sida, energier hon bär med sig i vardagen och hur de påverkar hennes liv.

Men det verkar inte helt lätt att få grepp om vad Märtha Louise spirituella sida verkligen innebär, något Agneta Sjödin blir varse när hon ställer en fråga och möts av en oförstående Märtha Louise.

Agneta Sjödin
Agneta Sjödins fråga får Märtha Louise att reagera direkt.

Märtha Louise: ”Vad är det du tänker på?”

– Det här med att du ser in i andra världar, att du ser saker, hur yttrar sig det? Vad är det du ser? Vad är det du upplever? frågar Agneta Sjödin.

Annons

– Vad är det du tänker på då? svarar Märtha Louise och verkar inte alls förstå vad hon menar.

Agneta ställer en liknande fråga igen och säger att hon läst nånstans att Märtha Louise ”kan se in mellan världar”.

– Det är inte så. Det är mer att jag kan fråga om saker och få svar. Alltså, om du till exempel har någon blockering nånstans kan jag se det och hur det påverkar dig, säger Märtha Louise.

”Det är olika språk”

Märtha Louise beskriver det som någon slags kommunikation, men att kommunikationen tar sig olika uttryck och att det inte handlar om att hon rör sig mellan olika världar.

– Jag får ju bilder på svaren. Det är olika språk. Ibland får jag bilder, ibland hör jag bara, ibland känner jag bara. Om du har en skada i skuldran kan jag få ont i min skuldra och fatta att det är där smärtan sitter.

Annons

– Det handlar om att kunna smaka, se och lukta. Ibland kommer man in i ett hus och det är en väldigt speciell lukt, då är det en förbindelse till den människan. Det är det jag menar med att lära sig sitt språk, vi har alla olika sätt att kommunicera på.

Märtha Louise
Märtha Louise.

Foto: TT

Annons