Har Märtha Louise hamnat i ekonomiska svårigheter?

Prinsessan Märtha Louise kom ensam till Luxemburg – maken Ari Behn hade åter fått förhinder. Nu sägs det att paret har fått ekonomiska problem.

Prinsessan Märtha Louise briljerade bokstavligen under festligheterna i Luxemburg, där hon festade utan sin man, Ari Behn. För återigen lyste Ari med sin frånvaro, vi har tidigare skrivit att de ses allt mer sällan tillsammans.

Ligger efter

Enligt danska Billed bladet har paret ekonomiska problem. Ari Behn ligger efter med sin bok, men har fått ett jobb som skribent för VGs helgmagasin för att bättra på hushållskassan.

Tjänat miljoner

Norska Märtha Louise gjorde avkall 2002 på sin titel “Hennes Höghet”-titel för att bli näringsidkare och hon har tjänat sitt eget uppehälle sagoboksförfattare och med sin änglaskola. Änglaböckerna har sålt oerhört bra, närmare 30 miljoner kronor har Märtha Louise och Elisabeth Nordeng dragit in, enligt norska tidningsuppgifter.

Stora kostnader

Men tiderna är inte så gynnsamma och prinsessan har också haft stora kostnader. Hon har bland annat köpt en över 20 miljoner dyr våning i London och på bara sju år har norska prinsessan Märtha Louise bankkonto sinat rejält, skriver Dagbladet.

Sinande förmögenhet

Tidigare har hon haft en ansenlig förmögenhet, som hon ärvde av kung Olav och Kronprinsessan Martha. På bara sju år har hon tagit ut de 27 miljoner kronor hon haft på sparkontot.

Obetydlig summa

Idag har den 40-åriga prinsessa en obetydlig summa på 690.000 kronor på banken, enligt räkenskaper från 2011-års deklaration. Ari Behn har också han gjort av med sina pengar och har ingen förmögenhet alls.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Märtha Louise och Ari – allt mer sällan tillsmamans››

Drottningar i lila – på Johannas Kungliga modeblogg››

Allt om brudens tiara på Johannas Kungliga modeblogg››

Läs allt om brudklänningen här››

På röda mattan i Natan››

Märtha Louise i silver››

En Saab ska det va!››