Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Har Märtha Louise hamnat i ekonomiska svårigheter?

23 okt, 2012, 11:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Märtha Louise kom ensam till Luxemburg – maken Ari Behn hade åter fått förhinder. Nu sägs det att paret har fått ekonomiska problem.

Prinsessan Märtha Louise briljerade bokstavligen under festligheterna i Luxemburg, där hon festade utan sin man, Ari Behn. För återigen lyste Ari med sin frånvaro, vi har tidigare skrivit att de ses allt mer sällan tillsammans.

Annons

Ligger efter

Enligt danska Billed bladet har paret ekonomiska problem. Ari Behn ligger efter med sin bok, men har fått ett jobb som skribent för VGs helgmagasin för att bättra på hushållskassan.

Tjänat miljoner

Norska Märtha Louise gjorde avkall 2002 på sin titel “Hennes Höghet”-titel för att bli näringsidkare och hon har tjänat sitt eget uppehälle sagoboksförfattare och med sin änglaskola. Änglaböckerna har sålt oerhört bra, närmare 30 miljoner kronor har Märtha Louise och Elisabeth Nordeng dragit in, enligt norska tidningsuppgifter.

Stora kostnader

Men tiderna är inte så gynnsamma och prinsessan har också haft stora kostnader. Hon har bland annat köpt en över 20 miljoner dyr våning i London och på bara sju år har norska prinsessan Märtha Louise bankkonto sinat rejält, skriver Dagbladet.

Annons

Sinande förmögenhet

Tidigare har hon haft en ansenlig förmögenhet, som hon ärvde av kung Olav och Kronprinsessan Martha. På bara sju år har hon tagit ut de 27 miljoner kronor hon haft på sparkontot.

Obetydlig summa

Idag har den 40-åriga prinsessa en obetydlig summa på 690.000 kronor på banken, enligt räkenskaper från 2011-års deklaration. Ari Behn har också han gjort av med sina pengar och har ingen förmögenhet alls.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Annons