Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här matar drottning Margrethe tomten – se filmen!

29 dec, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
drottning Margrethe
Det blev en härlig jul för drottning Margrethe som samlade familjen för ett gemensamt julfirande på Marselisborgs slott i Århus. Dessutom filmade hovet när nissarna skulle få gröt...
Annons

Drottning Margrethe såg ut att vara på ett strålande humör när hon anlände till Århus domkyrka för en gudstjänst under julhelgen. Hon hade samlat hela familjen under julen och de hade säkert både ätit gott och öppnat massor av julklappar tillsammans.

Det var ju inte så länge sedan hon förlorade sin make prins Henrik och saknaden var säkert stor under helgen, denna första jul utan maken. Men tack och lov hjälpte familjen till att göra julen rolig och trevlig på alla sätt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kronprinsessan Mary

Drottningen ska snart jobba igen, på måndag den 31 december kommer hon att hålla sitt traditionella nyårstal klockan 18.00. Och precis som vanligt ställer drottning Margrethe till med en Nytårskur med galamiddag på Amalienborgs slott. På torsdagen den 3 januari blir det mer festligheter, då är det Nytårskur på Christiansborgs slott.

Annons

Här ovan ser ni en annan bild från dagen, med kronprins Frederik, kronprinsessan Mary samt deras barn; prins Vincent och prinsessan Josephine, prins Christian och prinsessan Isabella. Men vi ser även prins Joachims söner prins Henrik och prins Felix. Samt drottning Margrethe förstås, lika stilig som alltid och varmt klädd i päls.

Se fler bilder från gudstjänsten här – klicka bara på pilen till höger för att komma vidare.

Annons

En fin tradition som drottning Margrethe tydligen håller hårt på är att ställa ut lite gulgrönt till tomtenissarna på slottet. På det danska hovets Instagramsida kan man se en film när Margrethe själv kommer med ett fat risgrynsgröt som hon bär upp på slottsvinden.

Se det charmiga klippet här nedan:

Läs även:

Foto: TT

Annons