Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här möts Jenny Strömstedt och Victoria – efter kronprinsessans diss

21 nov, 2023, 05:00 

Jenny Strömstedts önskan med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

Kronprinsessan Victoria är van att stråla i det kungliga rampljuset. Hon reser land och rike runt för att representera Sverige och det svenska kungahuset, vilket gör att hon ofta har ett hektiskt schema.

Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."Brand logo
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."

Att Victoria och prins Daniel är två eftertraktade personer är inget nytt. Ofta kommer deras namn upp när programledare får lista sina drömgäster, trots att kronprinsessparet ofta tackar nej till den typen av saker.

Niklas och Jenny Strömstedt
Niklas och Jenny Strömstedt.

Jenny Strömstedts vädjan till Victoria och Daniel

Det kan journalisten och tv-profilen Jenny Strömstedt skriva under på. Hon och maken Niklas Strömstedt drömde om att få besöka av Victoria och Daniel i programmet ”Tillsammans med Strömstedts”.

Annons

Förra året släpptes femte säsongen av det populära programmet. Inför säsongen gästade Niklas och Jenny Nyhetsmorgon, där de fick frågan om de hade några drömgäster framöver.

– Om kronprinsessan Victoria och Daniel tittar just nu... Vi kan lägga upp det precis som ni vill faktiskt!, sa Jenny Strömstedt i programmet.

Dök upp på samma event

Men Victoria och Daniel verkar inte ha lyssnat på Jenny vädjan. De har fortfarande inte varit en del av paret Strömstedts program och frågan är om de någonsin kommer att vara det.

Under måndagen fick i alla fall Jenny möjligheten att ställa frågan själv, då hon och Victoria båda närvarade på vid ett seminarium arrangerat av Wateraid och Operakällaren Foundation.

Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt vid ett seminarium arrangerat av Wateraid och Operakällaren Foundation.

Det är heller inte första gången som Victorias och Jenny vägar korsas. I fjol ledde hon ett seminarium för Kronprinsessparets stiftelse om Framtidstro och tillit hos unga.

Annons

Huruvida hon då eller nu framfört önskemålen är oklart.

Kronprinsessan Victoria
Här dyker kronprinsessan VIctoria upp vid ett seminarium arrangerat av Wateraid och Operakällaren Foundation.

Foto: TT

Annons