Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Har prinsessan Stéphanies dotter en hemlig bror?

07 okt, 2017, 10:30 
Agneta Nisbeth
Se bilderna på Camille Gottliebs okände lillebror.
Annons

Det ser ut som prinsessan Stephanies dotter Camille Gottlieb har en hemlig bror… Vi vet ju att hon sedan tidigare har två halvsyskon, med en gemensam mamma, det vill säga brodern Louis Ducruet och systern Pauline Ducruet. På Camilles Instagramkonto kan vi nämligen se att denna 19-åring lagt upp flera bilder på sig själv och en ung pojke som hon ömt kallar ”mon Frere”, min bror.

Prinsessan Stephanie var aldrig gift med flickans pappa Jean Raymond Gottlieb som då hade arbetat som polis i Paris och skidlärare i alperna. Vad hennes lillebror heter har vi inte lyckats ta reda på men hon grattade bland annat pojken förra året på hans födelsedag den 27 november. Och skrev då på Instagram:

Annons

– Grattis på födelsedagen till den sötaste och knasigaste brorsan på jorden!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vid ett annat, senare tillfälle skriver hon att en brors kärlek är starkare än någonting annat.

Att Camille redan älskar sin mamma prinsessan Stephanie har vi skrivit om flera gånger tidigare. Men hon är också väldigt nära sin pappa Jean Raymond som får vara med på både gamla och nya bilder.

Foto: Stella Pictures

 

Annons