Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här rockar Estelle och Daniel loss – mitt under firandet på Skansen

06 jun, 2023, 18:55 

Prinsessan Estelle och prins Daniel kunde inte sitta still!

Annons

Redan på förhand varnade programledarna Anne Lundberg och Micke Leijnegard publiken att det kunde bli svårt att sitta still när gruppen Panetoz intog scenen på Solliden.

Hör folkets jubel över kungliga kortegen – med Estelle & Oscar!Brand logo
Hör folkets jubel över kungliga kortegen – med Estelle & Oscar!

Och mycket riktigt. När de drog igång den riviga låten ”Dansa pausa” verkade stora delar av publiken ryckas med, röra på kroppsdelar som tidigare under kvällen varit stilla och kastas med in i låten.

På första parkett kunde man se hur prinsessan Estelle och prins Daniel först stilla njöt av numret. Sen kunde de inte längre hejda sig: far och dotter sågs sittdansa i en rasande takt till den tempofyllda låten.

Annons
Panetoz
Gruppen Panetoz framförde låten Dansa pausa under firandet på Skansen.
Prinsessan Estelle och prins Daniel kunde inte sitta still och började sittdansa i takt med musiken!
Annons

Prinsessan Estelles glädje

Det är inte första gången som Estelle visar att hon verkligen trivs på konsert. När Carola uppträdde med låten "Hey Mickey" på Sollidenscenen 2021 hade hon svårt att hejda sig.

Den gången ställde hon sig till och med upp och började dansa, något som vittnade om att det kanske var en av hennes favoritlåtar. Stora delar av kungafamiljen diggade då också med.

Däremot visste man ju inte att även Daniel tycker att det är helfestligt att dansa! Och det såg verkligen ut som att han och Estelle hade övat på dansen, då de rörde sig så i samklang.

Foto: TT

Annons