Här rymmer Oscar! Prinsens oväntade bus inför alla

Det var spring i benen på prins Oscar när det var dags för fotografering för Victoriadagen utanför Solliden.
Slå på ljud

När kronprinsessan och familjen var på väg till Victoriakonserten passade de på att stanna till i trädgården utanför Sollidens slott för att ta lite bilder. Victoria hade en härlig maxiklänning med spetsdetaljer från By Malina på sig, Daniel var stilig i blå kostym och barnen var så söta i sina sommaroutfits.

Estelle har varit med förr, hon klev direkt fram med Victoria och stod rakryggat och log mot kamerorna, men för lillebror Oscar fanns det annat som var i fokus. Han passade på att busa till det, och hamnade efter resten av familjen. Sen var det bara till att springa ikapp igen för att hinna med!

Oscar busade i slottsträdgården innan konserten

Full fart ned för trappan!

Daniel, Estelle och Victoria anländer till trädgården utanför slottet på Solliden, men vart är Oscar?

Där är han ju! Han fick springa ikapp resten av familjen, och sen höll han pappa Daniel i handen.

Prins Oscar skulle sedan ha varit med på konserten men fick i slutändan stå över, han är ju bara fyra år och det är inte helt lätt att sitta still i flera timmar. Det var såklart tråkigt att inte få se lille Oscar under kvällen, men det kommer fler tillfällen!

Konserten, ledd av Yvette Hermundstad och med artister som Petra Marklund, The Mamas och Linnéa Henriksson, blev en riktig tittarsuccé med över en miljon människor som följde sändningen hemma från tv-sofforna. Totalt samlades nästan två miljoner kronor in till Radiohjälpen, nästan dubbelt så mycket som året innan!

Foto: TT