Här semestrar Victoria och Daniel – se fina bilden på familjen!

kronprinsessan victoria prins daniel semester

Victoria och Daniel har lämnat Öland på jakt efter nya semesterpärlor att upptäcka. Se den fina bilden på familjen!

Öland och Solliden i all ära men ibland är det spännande att få se andra delar av Sverige. Och miljövännen Victoria är ju en stark förespråkare för just kortare resor på hemmaplan.

Kronprinsessfamiljen besökte Societetshuset

Svensk Damtidning kan berätta att kronprinsessfamiljen just nu befinner sig på Marstrand. En ljuvlig ö som ligger längs Västkusten och som dessutom passar barnfamiljer perfekt. Victoria och Daniel tog med sig Estelle och Oscar till restaurangen Societetshuset, som är beläget precis vid vattnet. Restaurangen är en underbar lunchmeny som, inte helt oväntat, fokuserar på fisk, skaldjur och läckra räckor.

De var avslappnat klädda och såg verkligen ut att njuta av semestern. Victoria hade valt en luftig kjol och Daniel bar keps och shorts.

– De är i Göteborgstrakterna. Hela familjen är på privat semester, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Societetshuset på Marstrand har dessutom kunglig koppling! Restaurangen invigdes 1887 i Oscar II:s ära och har en väldigt poplär festvåning som hyrs ut till bland annat bröllopsgäster. Nytt för i år är att man har öppnat en nyrnoverad pop-up restaurang på huset övre terass ut mot havet. Kanske var det där kronprinsessfamiljen åt sin lunch?

Victoria och Daniel kommer att fortsätta njuta av semester. Deras nästa uppdrag, i den kungliga kalendern, infaller först den 20 augusti. Så de har fortfarande många härliga middagar nere vid Sollidens båthus att se fram emot. Och kanske passar de på att upptäcka flera semesterpärlor i vårt avlånga land!

Foto: TT, Privat

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: