Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här slår Harry och Meghan hål på alla rykten – en gång för alla

02 okt, 2023, 08:00 

Prins Harry och Meghan Markle har fattat ett beslut.

Annons

De senaste månaderna har rubrikerna varit allt annat än roliga för prins Harry och Meghan Markle: Spotify har valt att avsluta sitt samarbete med paret – och det har även florerat rykten om ett eventuellt uppbrott.

Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Paret ska även ha tillbringat sin femte bröllopsdag på olika håll. Meghan festade loss med vänner, medan Harry sysslade med något annat som ännu inte blivit kartlagt.

– Vänner till mig som bor nära dem träffar ständigt Meghan på fester under dagen. Det verkar som att hon lämnar Harry hemma, sa journalisten och författaren Petronella Whyatt till The Sun.

Annons
Prins Harry
Prins Harry.

Harrys och Meghans fina stund

Beslutet att fira bröllopsdagen på tu man hand stillade inte direkt skilsmässoryktena. Men sedan dess har paret synts flitigt i det offentliga rampljuset, inte minst när de besökte en Beyonce-konsert.

Enligt Sky News var paret på plats för att fira Meghan Markles mamma, Doria Ragland, som fyllde år. De hade då, tillsammans med stora delar av publiken, klätt sig i silvriga kläder.

Åkte på romantisk semester

Och nu har Harry och Meghan tagit ett nytt gemensamt beslut. Efter att ha varit på prins Harrys Invictus games i Tyskland, bestämde sig paret för att åka till Portugal och avnjuta en romantisk semester tillsammans.

Annons

Där ska de även ha träffatHarrys kusin prinsessan Eugenie och hennes make Jack Brooksbank, som i perioder bor i Lissabon. De är dessutom en av få vänner Harry och Meghan har kvar sedan den turbulenta tiden i det brittiska kungahuset.

Barnen Archie och Lilibet fick dock inte följa med på den fyra dagar långa resan, rapporterar portugisiska tidningen Nova Gente.

Meghan Markle och prins Harry
Prins Harry och Meghan Markle åkte på en romantisk semester efter Invictus Games i Tyskland.

Foto: TT

Annons