Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här spexar Estelle och Oscar till det rejält – mitt under Victorias firande!

14 jul, 2023, 15:30 

Här spexar prinsessan Estelle och prins Oscar till det.

Annons

Hipp hipp hurra!

Firandet av kronprinsessan Victoria har dragit igång. Efter ett privat firande under morgonen, har hon nu gratulerats utanför kungafamiljens sommarslott – ett firande som bjöd på både sång och glada miner.

Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!Brand logo
Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!

Victoria strålade vid prins Daniels och barnens sida. Hon vinkade glatt till besökarna, samtidigt som kungen höll ett tal och inledde ett fyrfaldigt leve för den 46-åriga kronprinsessan.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria var på strålande humör.

Här spexar Estelle och Oscar till det

Även prinsessan Estelle och prins Oscar var på ett strålande humör. När den samlade kören väl började sjunga kunde de inte längre hålla alla glada känslor i styr och på bilder kunde man se syskonen spexa till det rejält!

Annons

Estelle rörde sig till musiken, samtidigt som hon tittade på sin lillebror för att få uppmärksamhet. Han bekräftade henne med ett leende, innan det var dags för pappa Daniel att även han visa sina danssteg.

Likt Estelle började han dansa till körmusiken och en sekund såg det nästan ut som att allt var planerat och inövat.

Prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar
Prinsessan Estelle började dansa när låten ”Oh boy vilket vacker väder” drog igång och försökte då få både prins Daniel och prins Oscar att hänga med i svängarna.

Oscars bus med Estelle

Det är inte första gången som Estelle och Oscar väljer att spexa till det framför kameran. Under Nationaldagen visades ett klipp när kronprinsessfamiljen besökte utställningen Vasa till Bernadotte på Stockholms slott.

Oscar kunde då inte låta bli att busa lite med sin storasyster, som i sin tur mötte sin lillebror med ett kärleksfullt leende.

Men prins Daniel tyckte att buset gick lite för långt och bestämde sig för att lägga en varsam hand på Oscars axel, för att försiktigt förklara för den unge prinsen: ”Nu räcker det”.

Foto: TT/Svensk Damtiding

Annons