Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här stjäl Estelle showen helt! Se hisnande prislappen på klänningen

22 aug, 2023, 17:00 

Så mycket kostar prinsessan Estelles klänning.

Annons

Wow! Vilken look!

Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!Brand logo
Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!

Prinsessan Estelle är vid det här laget van att stjäla showen med sina vackra klänningar – och när det var dags att ta emot och fira det svenska landslagets VM-framgångar i fotboll på slottet gjorde hon ingen besviken.

Bilder fångade Estelle med ett brett leende iklädd en gul, vacker retroklänning som drog associationer till den gula färg som även pryder landslagets matchtröjor.

Prinsessan Estelle med svenska landslaget
Prinsessan Estelle stack ut med sin gula klänning.

Så mycket kostar Estelles klänning

Klänningen kommer från märket Bonpoint och kostar runt 1 600 kronor! Estelle hade dessutom kompletterat outfiten med ett par vita ballerinaskor från märket Gallucci, till ett värde av 2 200 kronor.

Annons

Ja, med andra ord kostar det att stråla som Estelle, men det var det så klart värt en dag då Sveriges bronshjältar skulle firas för sina prestationer på fotbollsplanen under VM i Australien.

Prinsessan Estelle och prins Oscar
Prinsessan Estelle och prins Oscar dök upp i gult.

Estelles klänning på Victorias födelsedag

Det är inte första gången som vi fått ta del av Estelles goda öga för mode i sommar. I samband med kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande dök hon upp i en vacker sommarklänning från Designers.

Den gången var klänningen något dyrare, 2 230 kronor, och likt sin mamma Victoria sken hon som en sol – även det på en dag då det var dags att fira lite alldeles extra.

Prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle i sin sommarklänning från märket Designers.

Foto: TT

Annons