Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här visar Charlotte Casiraghi upp sin nya ring

26 mar, 2013, 09:10 
Annons

Charlotte lyser av lycka. Ny frisyr – och ny ring! På årets Rosornas bal tog hon tillfället i akt att visa upp sin stora kärlek Gad Elmaleh. Har de förlovat sig?

Inget är bekräftat än, men om de förlovat sig lär det inte dröja länge förrän hela världen vet deras hemlighet.

Följde med

Bara det att komikern Gad Elmaleh följde med till Monacos Rosornas bal, fick många att undra om det inte snart är dags för bröllop.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Dessutom bar Charlotte en stor, gnistrande ring på fingret. En ring hon stolt visade upp.

Annons

Paret satt en bit från varandra vid samma bord. Men de hade inte ögon för någon annan. Charlotte lutade sig fram och pratade med Gad, som ägnade kvällen uteslutande åt att titta på sin “amour” Charlotte.

Händer mycket

Charlotte blev i förra veckan nybliven faster och firade stort i London, där storebror Andreas och hans flickvän Tatianas son föddes.

Berättade nyheten

Charlotte firade med champagne utanför BB med mamma Caroline av Monaco. Hon ringde sin Gad för att berätta den glada nyheten.

Firade med cigarr

Charlottes expojkvännen Alex Dellal var också med i firandet på gatan utanför sjukhuset. Han rökte senare cigarr tillsammans med Pierre Casiraghi och den nybakade pappan Andrea. Vilken glädje!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Se en intervju på franska här med Gad:

httpv://www.youtube.com/watch?v=CgIhRgzevfE

Annons