Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här visar Madeleines upp lyxgåvan från Chris – svindlande prislappen!

19 jun, 2024, 10:00 
Prinsessan Madeleine bär Chris gåva med stolthet!
Annons

Chris O'Neill är som bekant en man med hög integritet. Han duckar mer än gärna det kungliga rampljuset och det är sällan som han uttalar sig om händelser i sitt liv.

Därför vägrar Chris O'Neill prinstitelBrand logo
Därför vägrar Chris O'Neill prinstitel

Men när det kommer till klockor är han desto mindre blyg. Chris har flera gånger pratat om sin faiblesse för den populära tidvisaren och har en gedigen samling i sitt stall.

Främst är det lyxmärket Rolex som tilltalar prinsessan Madeleines make. Han har flera varianter i sin samling och har även sett till att föra över sitt ”ursökta” intresse till sin älskade hustru.

Annons
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine älskar Rolex och bär gärna favoritmodellen Rolex Daytona när hon är ute på uppdrag.TT

Chris lyxgåva till Madeleine

Madeleine har en rad Rolexklockor i sin samling. Många av dem är just gåvor från maken Chris, som varit smart nog att ge sin hustru klockor av det märke han själv föredrar.

Hon har en tydlig älsklingsmodell, en lyxklocka i form av den klassiska Rolex Daytona. Kärleken för uret tycks närmast obotlig och hon har flera gånger fastnat på bild, bärandes på sin älskade klocka runt handleden.

– Madeleine och Chris har valt två olika modeller av Daytona och årtal. Madeleines skulle jag tro är från 1997 eller 1998. I dag skulle hon få mellan 65 000 till 70 000 kronor om hon sålde klockan. I affär kostar den över 100 000 kronor. Den är en raritet med tanke på att det är en äldre modell, enligt Nymans UR i Stockholm.

Annons

Johan T Lindwall: ”Rolexernas Rolex”

I måndags närvarade Madeleine på Silvias organisation Childhoods traditionsenliga sommarfest, som ägde rum på IVA konferenscenter på Grev Turegatan i Stockholm.

Då bar hon självklart sin älskade Rolex – en klocka som fått självaste Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall att bli mäkta imponerad.

– Klockan Madeleine har är omöjlig att köpa ny i butik och det är en väntetid på över 15 år – minst. Detta är den Rolex alla vill ha, men få är kallade. Rolexarnas Rolex! säger Johan T Lindwall.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine minglar runt på IVA konferenscenter med sin Rolex-klocka runt handleden.Youtube/World Childhood Foundation

Foto: TT/Youtube

Annons