Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här visar Pippa Middleton upp omtalade förlovningsringen

21 jul, 2016, 11:30 
Ellen Myrgård Lindén
Nu har Pippa Middleton visat upp sin förlovningsring. Vi vet vad den kostade!
Annons
pippa1 all over

Under tisdagen kom nyheten att Kates lillasyster Pippa Middleton ska gifta sig med kärleken James Matthews. Och nu får vi för första gången se den exklusiva förlovningsringen! Pippa fångades nämligen på bild under en promenad i London och den stora dyrgripen gick inte att undgå.

pippa2 all over

Den 4 karat stora diamantringen, som enligt uppgifter från Daily Mail ska ha kostat över 200 000 brittiska pund, motsvarande 2,2 miljoner svenska kronor, har en så kallad “Asscher cut” – vilket betyder att man har låtit slipa ner den stora diamanten så att den blir mer åttakantig. Slipningen gör också att diamanten kan ta emot mer ljus och därmed uppfattas som glittrigare. Liknande “cut” har setts på kändisar som Julia Roberts, Reese Witherspoon och Kate Hudson. Pippa och James Matthews har varit ett par i drygt ett år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons