Här visar sig Gustaf Magnuson igen – efter skilsmässan från Vicky

Gustaf Magnuson har hållit sig undan sedan skilsmässan från Vicky Andrén.Men nu har vi fått se nya bilder på honom.

Slå på ljud

I januari blev världen varse om kärleksparets beslut. Vicky Andrén och Gustaf Magnuson, son till prinsessan Christina, hade beslutat sig för att gå skilda vägar.

Då hade mer än sju år gått sedan bröllopet i Ulriksdals slottskapell, där Vicky bar en klänning från Lars Wallin och flera ur kungahuset gästade.

Det gör Gustaf Magnuson efter sin skilsmässa

Gustaf och hans sällskap roade sig kungligt i saluhallens nya lokaler.

Gustaf och hans sällskap roade sig kungligt i saluhallens nya lokaler.

Sedan skilsmässan har Gustaf hållit en låg profil. Han arbetar till vardags på lyxbilimportören Autoropa som försäljare av dyrgripar som Ferrari, Maserati och Bentley. Han har också varit varumärkesansvarig för Maserati.
Men i förra veckan såg Gustaf till att röra sig ute i folkvimlet igen. Östermalms Saluhall nyinvigdes efter en påkostad renovering – och då var Gustaf där och ställde upp på bild.
Bredvid sig hade han pappa Tord och vännen Johan Lange.
Vicky ser på sin kant också till att hålla sig aktiv. Hon arbetar som bekant som fotomodell och har bland annat prytt omslagen till de prestigefulla modetidningarna Elle och Vogue. Nyligen avslöjade hon på Instagram att hon håller på att spela in en musikvideo, som regisseras av stjärnan Rafael Edholm.

Så sa de efter uppbrottet

Vicky och Gustaf gjorde ett gemensamt uttalande i samband med att de skilde sig. I uttalandet bedyrade ex-makarna att allt gått vänskapligt till.

”Vi har tagit ett gemensamt och odramatiskt beslut att gå skilda vägar, men fortsätter att vara goda vänner och ett bra team som föräldrar till vår älskade dotter.”

Foto: TT