Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här visar Victoria att hon är härligast i kungafamiljen

13 jun, 2018, 17:00 
Margareta
Det är ofta vi ser Victoria skratta. Men sällan fångas hennes otroligt spralliga sida på bild. Men nu har några fantastiska bilder på kronprinsessan.
Annons

Hon kan föra sig i internationella sammanhang som FN-ambassadör. Hon kan ta ett helt rum fylld av män under företagsbesök och ställa initierade frågor som visar hur otroligt påläst hon är.

Men Victoria kan även visa den där andra sidan.

Den barnsliga, sprudlande och spralliga sidan. Under uppdrag där hon kan släppa pressen att prestera får journalister och besökare ofta höra hennes skämt och porlande skratt som alltid smittar. Något som inträffade när kronprinsessan vandrade i Skåne tidigare i veckan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under dagen gick samlingen av fotografer ett 20-tal meter framför Victoria för att inte störa gruppen av vandrare. Då plötsligt mötte fotograferna en stock som trillat över stigen, och de alla insåg att detta skulle vara ett perfekt tillfälle att ta en härlig bild! De bad kronprinsessan att hoppa över stocken, och vips har vi en helt fantastisk bildserie på Victoria där hon spexar på ett sätt hon då och då visar för pressen, men sällan samtidigt som blixtrarna smattrar.

Annons
Vilken spänst! Victoria kommer högt när hon hoppar över stocken.
Vilken spänst! Victoria kommer högt när hon hoppar över stocken.
Victoria spexade och skojade samtidigt som hon hoppade över stocken.
Victoria spexade och skojade samtidigt som hon hoppade över stocken.
Annons

– Victoria är ju som hon är, det är alltid glada miner och hon ställer alltid upp, säger fotografen som tog dessa bilderna efteråt.

Foto Stella pictures

Annons