Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här visar Victoria upp sitt oväntade lyxköp – unnat sig en riktig dyrgrip

24 aug, 2023, 08:00 

Wow – kronprinsessan glamchockar!

Annons

Kronprinsessan Victoria är en moderiktig prinsessa som aldrig träffar fel. Dessutom sticker hon ut en del, sett till de andra kungligheterna runt om i Europa. Victoria bär gärna samma plagg både en och två gånger, är inte blyg för budget, och låter kläder gå i arv.

Men ibland måste en framtida drottning unna sig, och Victoria vet hur man gör det helt rätt.

Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!Brand logo
Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!

Kronprinsessan Victoria om föroreningar i haven

I veckan närvarade Victoria vid utdelningen av Stockholm Junior Water Prize. En av pristagarna var Naomi Park från USA, som belönas för hennes forskning, som rör hur man tar bort koldioxid och oljeprodukter från havet.

Annons
Kronprinsessan Victoria
Vilken fantastisk look!

Det är långt ifrån första gången som kronprinsessan uppmärksammar Stockholm Water Prize. Just frågor som rör våra hav brinner Victoria lite extra för. Just föroreningar i vattnet är ett stort problem som hon sett på nära håll.

– Estelle gick ner och badade i vattnet och kom sen upp och jag torkade av henne och insåg att hon var täckt av sand. Och samtidigt som jag insåg att hon var täckt av sand insåg jag att vi var på en stenstrand, det fanns ingen sand utan det var ju bara plastpartiklar, har hon sagt i Året med kungafamiljen.

Annons

Kronprinsessan Victoria visar upp lyxköpet

Dagen till ära var kronprinsessan dessutom oerhört stilsäker. Hon klädde sig givetvis i havets färger – som det proffs på diplomatic dressing hon är.

Och just denna gång var det smyckena som stack ut lite extra, för vad är en outfit utan accessoarer? Runt halsen hade hon ett blått maffigt halsband med Swarovski-kristaller, som hon enligt sajten UFO No more burit en gång förut, i februari.

En närbild av kronprinsessan Victoria
Victoria fullständigt strålade, och semesterbrännan var kvar!

Nu har hon däremot utökat kollektionen, och passade på att visa upp sina matchande örhängen! Örhängena går loss för lite över tusenlappen, och halsbandet blir ditt för svindlande 6 800 kronor.

Ett lyxigt set, men också ett tidlöst sådant. Det här kommer kronprinsessan säkerligen ha nytta av en lång tid framöver, och det är långt ifrån sista gången vi får se henne skina i de blåa kristallerna.

Foto: TT

Annons