Haralds och Sonjas markering mot schaman Durek

harald sonja
Märtha Louises pojkvän, Shaman Durek, har bjudit på flera skandalrubriker det senaste året. Hovets dokument visar att Harald och Sonja inte har bjudit in honom i den kungliga värmen.
Annons

För ett år sedan valde prinsessan Märtha Louise att berätta om sin nya pojkvän Shaman Durek. Och sedan dess har skandalerna, kring paret, avlöst varandra.

Man får anta att kung Harald och drottning Sonja har höjt på ögonbrynen både en och två gånger. Inte minst när Durek valde att berätta om parets sexliv i en podcast.

Annons

Dessutom har han publicerat flera kontroversiella uttalandet på sina sociala medier. Mitt under coronakrisen gav han till exempel råd om att man kunde “ladda ner” ett starkare immunförsvar från universum genom att läsa upp en ramsa. Ett uttalande som, förstås, kritiserades i flera norska medier.

Annons
Harald och Sonja har fått nog!
Kungaparets tydliga markering gentemot svärsonen.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durekt i en intervju förra året.

Det råder ingen tvekan om att Shaman Durek inte är inne i den kungliga värmen. Åtminstone inte fullt ut. Det blir även tydligt när man besöker hovets hemsida.

Under prinsessan Märtha Louise namn står det nämligen ingenting om pojkvännen. Han nämns inte på en enda rad. Däremot berättar man utförligt om hennes utbildningar, välgörenhetsarbete och rosenterapi. Men schamanen lyser alltså med sin frånvaro.

Annons

prinsessan märtha louise

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Haralds och Sonjas markering mot schaman Durek”

 1. Ulla Lundell skriver: 20 maj, 2020

  Snälla rara inget mera om denne konstiga/underliga man

  Ulla


 2. Eva W skriver: 20 maj, 2020

  En pojkvän har väl inget att göra på hovets hemsida? Jag tror knappast att våra kungbarns pojkvänner / flickvänner redovisades av svenska hovet.


  1. Ritva skriver: 20 maj, 2020

   Eva W., du har rätt, det är nämligen inte förrän tidigast (!) efter förlovningen som de omnämns på kungahusets sida. DET borde verkligen även svenskdam.se veta!!!


 3. Elna skriver: 20 maj, 2020

  Ska den Norska Monarkin överleva måste Harald&Sonja kasta ut Karl.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar