Haralds och Sonjas markering mot schaman Durek

harald sonja

Märtha Louises pojkvän, Shaman Durek, har bjudit på flera skandalrubriker det senaste året. Hovets dokument visar att Harald och Sonja inte har bjudit in honom i den kungliga värmen.

För ett år sedan valde prinsessan Märtha Louise att berätta om sin nya pojkvän Shaman Durek. Och sedan dess har skandalerna, kring paret, avlöst varandra.

Man får anta att kung Harald och drottning Sonja har höjt på ögonbrynen både en och två gånger. Inte minst när Durek valde att berätta om parets sexliv i en podcast.

Dessutom har han publicerat flera kontroversiella uttalandet på sina sociala medier. Mitt under coronakrisen gav han till exempel råd om att man kunde “ladda ner” ett starkare immunförsvar från universum genom att läsa upp en ramsa. Ett uttalande som, förstås, kritiserades i flera norska medier.

Harald och Sonja har fått nog!

Kungaparets tydliga markering gentemot svärsonen.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durekt i en intervju förra året.

Det råder ingen tvekan om att Shaman Durek inte är inne i den kungliga värmen. Åtminstone inte fullt ut. Det blir även tydligt när man besöker hovets hemsida.

Under prinsessan Märtha Louise namn står det nämligen ingenting om pojkvännen. Han nämns inte på en enda rad. Däremot berättar man utförligt om hennes utbildningar, välgörenhetsarbete och rosenterapi. Men schamanen lyser alltså med sin frånvaro.

prinsessan märtha louise

Foto: TT