Hårda orden om Madeleines livsbeslut med Chris: "De är inte kloka"

Hårda orden om Madeleines livsbeslut med Chris: "De är inte kloka"

Prinsessan Madeleine får kritik för sitt livsbeslut med Chris O'Neill.
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse
0:52

Efter reklamen: Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse

(0:52)

Slå på ljud

För elva år sedan flyttade prinsessan Madeleine från Sverige. Först mellanlandade hon i London, därefter bar det av till ett mer permanent hem i USA. Numera bor hon tillsammans med sin Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne i soliga Florida. Närmare bestämt i en lyxig villa i Pinecrest, Miami.

Hårda orden om prinsessan Madeleines älskade Miami

Madeleine och Chris verkar stortrivas i Florida. Och det är ett populärt tillhåll för så kallade exilsvenskar. Men alla har inte lika positiva erfarenheter som vår prinsessa.

Författaren Jonas Bonnier och hans fru Helena bodde i USA i sammanlagt åtta år.

– Den 13 mars 2020 tog vi sista flyget hem från Miami, sedan slutade SAS flyga, Trump stoppade alla plan till Europa och vi har varit här, säger Jonas till Expressen.

"Folk är inte kloka – alla är galna"

Och just Florida verkar inte vara något favorittillhåll för Jonas och hans familj.

– Vi känner oss färdiga med Miami tror jag. Det var så kul med Miami när vi kom dit för det var så knasigt. Folk är inte kloka. Alla är galna. Det är dessutom en stor, ung och aktiv stad. Det var jättekul. Sedan, efter tre fyra år, började man känna precis tvärtom: Finns det ingen som är normal här? Måste alla vara galna? Till slut kände vi att det här inte går längre och så flyttade vi hem. Samma saker som varit lockande fick vi en ”overload” av, säger Jonas.

Även Madeleine känner ett sug efter mer tid i Sverige. Det har hon avslöjat i tv-programmet “Året med kungafamiljen”.

– Det är nästan ett år sedan jag var hemma och det är klart man saknar familj och vänner jättemycket. Barnen frågar nästan varje dag: ”när får vi åka till Sverige?”. Vi alla saknar Sverige jättemycket, har Madeleine sagt.