Hårda orden om prinsessan Madeleines äktenskap med Chris O'Neill: "En stor klyfta mellan dem"

Hårda orden om prinsessan Madeleines äktenskap med Chris O'Neill: "En stor klyfta mellan dem"

Prinsessan Madeleine har fått ett tråkigt besked om sitt äktenskap.
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit gifta i snart nio år. Under dessa har tre barn sett världen – och en pandemi genomlevts.

Alla förhållanden kommer med utmaningar, men inget tyder på att Madeleine och Chris är annat än kära. Eller?

Oron för Madeleines äktenskap med Chris O'Neill

Norska Se og hör har bett Anne-Marie Østersø, ett medium som spår i tarotkort, att försöka förutspå det svenska prinsessparets framtid. Tydligen har hon haft god lycka på den fronten tidigare.

"Det är många år sedan jag förutsåg här i Se og hör att prinsessan Madeleine skulle flytta utomlands, för det låg i hennes öde. Det passar henne bra att bo i utomlandet", skriver Anne-Marie för tidningen.

År 2022 blir Tornets år för Madeleine, hävdar Anne-Maries tarotkort. Det blir ett år med stora förändringar.

"Madeleine måste vara mer beslutsam, men där kan det bli tufft: hon är en som tänker för mycket. I år finns det inte tid att tänka efter för mycket. Det är handling som gäller – nu måste hon ta tag i det! Överlag ser jag ett år där saker och ting framstår som lite mer tunga och komplicerade än vanligt", skriver Anne-Marie.

Även Chris kommer att få ett motigt år, påstår korten. Ett år där han "känner sig mer begränsad".

"Om detta gäller förhållandet med prinsessan Madeleine får jag inte fram, men saker och ting går i alla fall inte i den riktning som Christopher hade önskat", skriver Anne-Marie.

"När jag kollar på deras energier sammanslagna i det kommande året ser jag utmaningar – och de kommer att sträcka sig långt in i 2023 också. Även om Madeleine har det bra i utlandet, så ser jag tecken i horoskopet på att hon saknar sina rötter."

"Stor klyfta mellan dem"

Men de mörkaste profetiorna har Anne-Marie sparat till sin spådom över Madeleines äktenskap. Hon menar att relationen kommer att genomgå tuffa prövningar.

"Det kan bli en stor klyfta mellan dem – och denna klyfta kan växa till en isfront. Det kan sluta i skilsmässa, om de inte är uppmärksamma på att de går i olika riktningar", skriver Anne-Marie.