Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Härliga nya bilder på belgiska kronprinsparet

26 jan, 2010, 07:05 
Agneta Nisbeth
Annons
belgiska-kronprinsfamiljen

En blivande drottning.
En blivande drottning.

Glada kungliga miner i idyllisk miljö utanför kronprins Philippes och kronprinsessan Mathildes residens Laeken utanför Bryssel. Bilderna är nytagna och familjen ser ut att vara såååå lyckliga…

Annons

Det blir ett hektiskt år för kronprinsessan Mathilde och kronprins Philippe. Mathilde har precis firat sin 37:e födelsedag och den 15 april blir det stor baluns då Philippe fyller 50 år. Men innan dess ska belgiska kronprinsparet också hinna med en tripp till Indien, plus alla de oräkneliga invigningar och andra engagemang de har trots att de är småbarnsföräldrar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den fyrhövdade skaran kräver minsann sin tid! Prinsessan Elisabeth, i pappas knä, har hunit bli 9 år – och hon kräver lite extra uppmärksamhet, blivande drottning av Belgien som hon är.

I kronprinsessan Mathildes armar ser vi minstingen i familjen; Eleonor, 21 månader. Och leende bredvid varandra står guldgossarna, Gabriel, 6 år, och Emmanuel, 4.

Av Eva Österlind

belgiska-kronprinsfamiljen2
Annons