Harry i sorg – exflickvännen plötsligt död: "Mår så dåligt nu"

Prins Harry var tidigare tillsammans med Caroline Flack.

Prins Harry är i sorg.Hans exflickvän Caroline Flack har hittats död, endast 40 år gammal.

Caroline Flack och hennes plötsliga bortgång skakar just nu om Storbritannien. Enligt CNN hittades 40-åringen avliden i sitt hem, och hennes närstående har bekräftat att det rör sig om ett självmord.

Carolines sista tid i livet blev turbulent. I december anklagades hon för att ha misshandlat pojkvännen Lewis Burton och fick därför sparken från sitt programledarjobb på succéprogrammet Love Island.

Caroline Flack död

Prins Harry var tidigare tillsammans med Caroline Flack.

Prins Harry var tidigare tillsammans med Caroline Flack.

Caroline blev hårt ansatt av den brittiska tabloidpressen i samband med anklagelserna. Hennes självmord har fått många att ifrågasätta drevet som drogs igång mot henne.

Pojkvännen Lewis har skrivit en avskedshälsning till Caroline på Instagram.

“Jag finner inga ord, jag mår så dåligt, jag saknar dig så mycket. Jag vet att du kände dig säker med mig. Du sa alltid att du inte tänkte på något annat när du var med mig och jag fick inte vara hos dig, jag frågade och frågade”, skriver Lewis.

Var ihop med prins Harry

Carolines bortgång lär också gjort avtryck borta i Kanada. Där bor prins Harry, som tidigare hade en relation med Caroline, långt före han träffade sin hustru Meghan Markle.

Caroline skrev om deras passionerade kärlekshistoria i sin självbiografi “Storm in a cup”.

“Att dejta en prins är så uppseendeväckande att det vore konstigt att inte prata om det. Men så fort sanningen läckte ut var det över. Vi var tvungna att göra slut”, skrev Caroline i boken.