Harry kan lämna England – för Meghans skull

Uppmärksamheten tar kål på Harry och Meghan, enligt den nya dokumentären om paret. Både Meghan och Harry berättade om hur dåligt de har mått de senaste åren och nu har de kanske hittat en lösning, genom att lämna landet.

Kanske var det Afrika-resan som gav mersmak, eller så saknar Meghan USA alldeles för mycket efter att ha spenderat drygt två år i Storbritannien. När Harry och Meghan fick frågan om de skulle kunna tänka sig att bosätta sig i Afrika, blev det inte ett blankt nej. Strax efter de kom hem från sin härliga resa berättade de att de kommer ta sex veckor ledigt kring jul, för att bland annat resa till USA.

Harry och Meghan vill bo i USA

Nu berättar källor till DailyMail att paret inte bara kommer att umgås med Meghans familj och vänner under resan till USA, de kommer också att undersöka möjligheten att flytta dit. Källan berättar att kungafamiljen accepterar att det inte har fungerat för Harry och Meghan att bo i Windsor på heltid, så planen är att ha ett andra hem i USA.

Harry och Meghan

Harry och Meghan är tillbaka i Storbritannien efter en längre resa i Afrika.

Harry är orolig för Meghan

Tanken är att de kommer att kombinera att bo i både USA och Storbritannien, men de kungliga uppdragen kommer ju naturligtvis minska betydligt i och med att de bor på andra sidan Atlanten en stor del av året. I dokumentären uttryckte även Harry sin oro över pressen kring paret och jämförde situationen med den hans mamma levde i. Att flytta till USA skulle göra att större delen av uppmärksamheten försvinner, vilket nog både Harry och Meghan behöver.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: