Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Harry mötte vännen Elton John – men var är Meghan?

24 jul, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Elton John
Under tisdagen möttes prins Harry och artisten Elton John igen. Senast gången de sågs i officiella sammanhang var ju under prins Harrys och Meghans bröllop. Men var fanns Meghan?
Annons

Det är många som i dag ställer sig frågan om varför prins Harrys hustru Meghan inte fanns med när prinsen reste till Amsterdam för att vara med under den stora Aids-konferensen i Nederländerna. Här samlas nu runt 15 000 personer från hela världen för att diskutera HIV- och Aids-frågor. Prins Harry följer som benakt i prinsessan Dianas fotspår, hon var en av de få på sin tid som vågade engagera sig i kampen mot Aids.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins Harry och Elton John och hans make David Furnish.

Prinsen som anlände till Amsterdam redan under måndagen har hunnit med många möten och lyssnat på många talare från hela världen. Under tisdagen träffades både prins Harry och Elton John och hans make David Furnish för att bygga upp en ny välgörenhetsorganisation, MenStar Coalition som ska kämpa för Aids-frågor, speciellt inriktade på män.

Annons

– Det är en stor ära att få samarbeta med prinsen som själv är mycket insatt i dessa viktiga frågor, sa Elton John under ett tal.

prins Harry och Elton John kramas.

Men en som saknades under mötet i Amsterdam var prins Harrys nyblivna hustru, man hade nästan förväntat sig att se henne vid prinsens sida under detta evenemang. Men var Meghan är just nu vet vi inte, kanske har hon rest över till USA för att träffa sin mamma Doria Ragland?

prins Harry och Meghan.

Dessutom vet vi ju att hennes snacksaliga pappa Thomas Markle också råkar befinna sig i USA – för ovanlighets skull. Han bor numera i Mexiko, men sågs alltså i Los Angeles under helgen, med en påse från McDonalds i handen. Detta kan i så fall vara tillfälle för ett möte, så de kan träffas på tu man hand, utan att han spelar in samtalet och säljer det vidare. Kanske kan hon då också få tyst på hans eviga skvallrande för pressen.

Annons

Andra, amerikanska källor, menar att både prins Harry och Meghan istället har planerat att stanna till i USA på vägen över till sin officiella rundtur Nya Zeeland och Australien i oktober. För att då träffa både Doria och kanske även Thomas. För vem vet, hertiginnan Meghan kanske bara vilar upp sig hemma i Kensington Palace eller han andra hemliga uppdrag i Storbritannien vi inte vet något om.

Vi får väl se vad som händer – det är bara att vänta…

Foto: Stella Pictures

Annons