Harry och Meghan firade Fars Dag med en ny bild på Archie

meghan och harry med archie

Precis som vi gissat kom en ny fin bild på lille Archie Harrison i helgen. Det var ju Fars Dag i söndags och Harry och Meghan hyllade alla fäder med en bild.

I helgen var det Fars Dag och den brittiska kungafamiljen publicerade flera olika bilder på sina barn. Bland annat kunde vi se Williams och Kates minsting, lillprins Louis.

prins William Louis

Men det var nog ändå prins Harrys och hertiginnans Meghans bild, på Archie Harrison, som väckte mest uppmärksamhet. På hertigparets privata Intsgram-konto grattade de alla pappor med en ny fin bild på lillpojken.

Archie kramar pappa Harrys hand

–Ha en fin Fars Dag! Vi önskar också en härlig allra första Fars Dag till hertigen av Sussex.

Archie Harrison

Bilden, som är i svartvitt, visar den lille Archie som ömt håller om sin pappas hand. Vem som har tagit bilden får vi inte veta men vi kan gissa att det är mamma Meghan som står bakom kameran.

Archie Harrison Mountbatten Windsor föddes den 6 maj på Portland Hospital i London. Och snart är det, återigen, dags för kungligt dop i England!

prins Harry med Meghan och Archie

Barnen brukar vara runt tre till sex månader gamla när de döps i den brittiska kungafamiljen, men än så länge har hovet inte släppt några uppgifter om när och var dopet kommer att äga rum. Även om initierade källor pekar på att paret kommer att välja St Georges Chapel, där Harry och Meghan gifte sig.

harry meghan

Pojken kommer säkert också att bära samma dopklänning som prins Williams och Kates barn, det vill säga en replika av en antik dopklänning.

Som brukligt är kommer säkert också vatten från floden Jordan att användas. Vilka gudfäderna blir får vi reda på första samma dag som ceremonin.

Charles och Camilla ställer till med dopfest

Det är inte säkert om drottning Elizabeth kommer att delta under dopet, men säkert är att både prins William och Kate samt deras barn kommer finnas på plats. Så naturligtvis även farfar prins Charles som med sin Camilla kommer agera värdar för hela dopfesten.

Foto: TT samt SussexRoyal/Instagram