Harry och Meghan kan tillbringa smekmånad i bergsparadis i Kanada

I början på juni får vi se det nygifta paret igen, prins Harry och hans charmiga hustru Meghan. Men nu är de på väg till sin hemliga smekmånad – som enligt uppgifter spenderas i en bergsresort i Kanada.

Den 9 juni ska den brittiska drottningen firas med paraden Trooping The Colour i London. Ett evenemang som drottning Elizabeth inte missat mer än en enda gång, det var 1955 och då på grund av en tågstrejk. Under dessa födelsedagsfestligheter brukar också hela den brittiska kungafamiljen finnas på plats, bland annat hälsar de till folket och tittar på uppvisningarna från den kungliga balkongen på Buckingham Palace. Detta år blir också första gången vi får se hertigparet från Sussex, prins Harry och hans Meghan på denna årliga folkfest.

Den brittiska kungafamiljen samlad under Trooping The Colour 2017.

Den brittiska kungafamiljen samlad under Trooping The Colour 2017.

Man räknar också med att prins William och Kate kommer att ta med två av sina bägge barn till Trooping The Colour, prins George och prinsessan Charlotte. Prins Louis är ännu för liten och måste stanna hemma med sin nanny.

Hertiginnan av Sussex har redan fått både en egen vapensköld och går i “prinsessskola” hos Samantha Cohen som varit drottning Elizabeths egen privatsekreterare. Tillsammans med henne ska den forna Hollywoodstjärnan Meghan få lära sig allt om hur man uppför sig i de kungliga salongerna under de närmaste sex månaderna.

Läs mer: 17 finaste ögonblicken från Harrys och Meghans bröllop

Meghan som idag tituleras hertiginnan av Sussex.

Meghan som idag tituleras hertiginnan av Sussex.

Harry och Meghan sägs nu vara på eller är precis på väg att åka på sin smekmånad. Först trodde alla att paret skulle resa över till sitt älskade Afrika, men nu menar experterna att Harry och Meghan just därför ska ha valt ett helt annat resmål. I Daily Mail berättas det om att paret är på väg till Kanada och Fairmont Jasper Park Lodge.

Enligt uppgifter ska hotellet ha beställt utrustning och godsaker de i normala fall inte har på lager. Det är fortfarande oklart när Harry och Meghan kommer att anlända, men både brittisk och kanadensisk säkerhetstjänst ska vara inblandade.

Varför har de valt det här stället då? Jo, det är av många ansett som ett kanadensiskt paradis. Undangömt i mitten av den bildsköna nationalparken Jasper, som har en rik historia av kungliga gäster.

Läs mer: 5 dolda hyllningar till Diana under Harry och Meghans bröllop

I oktober väntar annars en ny drömresa för paret då de ska åka över till Australien för nästa upplaga av Invictus Games. Den 20-27 oktober ska då prins Harry och Meghan inviga tävlingarna i Sydney som samlar 500 tävlande från 18 länder. Flera tidningar från Australien berättar också om att prinsparet funderat att köpa sig ett eget hus i landet, för att då och då kunna komma bort från allt ståhej i Storbritannien.

Harry och Meghan under det senaste Invictus Games som ägde rum i Kanada.

Harry och Meghan under det senaste Invictus Games som ägde rum i Kanada.

Filmklipp! Se Harrys och Meghans officiella bröllopsbilder:

Videon kunde inte hittas

Läs mer: Så var Harry och Meghans bröllopsfest

Foto: Stella Pictures