Harry och Meghan nobbade drottningen – det gjorde de

Harry och Meghan nobbade drottningen – det gjorde de

Prins Harry, Meghan och Archie missade den stora släktträffen i Balmoral förra veckan – nu vet vi vad de gjorde istället.

Harrys och Meghans resor till Ibiza och Nice med privatjet väckte reaktioner världen över. Om de talar om miljön, ska de föregå med gott exempel, tyckte många. När William, Kate och barnen en vecka senare skulle bege sig till drottning Elizabeth i Skottland, beslöt de sig för att flyga reguljärt. Kanske en motreaktion till all kritik?

Drottning Elizabeth bjöd på lunch

Väl på plats i Skottland fanns drottning Elizabeth, prins Philip, prinsessan Anne och hennes man Tim och prins Charles med sin Camilla. En riktig släktträff helt enkelt! Hela sällskapet begav sig till kyrkan i Balmoral på söndagen och därefter bjöd drottningen på lunch. Anledningen till att alla samlades just denna helgen var på grund av en av de brittiska “bank-holiday”-helgerna.

Drottning Elizabeth och Kate

Elizabeth och Kate åkte i baksätet när de begav sig till kyrkan, medan William och chauffören satt där fram.

Men några saknades under den mysiga släktträffen. Var befann sig Harry, Meghan och lilla Archie? Enligt hovet hade Harry ingen möjlighet att åka till Skottland för att han var upptagen med att nära vid Rugby Leauge Challenge Cup Final. Men trots hovets uttalande gjorde händelsen att ryktena om den potentiella sprickan mellan Harry och William tog fart igen.

Harry, Meghan och Archie

Nu avslöjar Hello! att hertigparet av Sussex och lilla Archie syntes på deras lokala pub The Rose & Crown under söndagen, som bara ligger en tio minuters biltur från Frogmore Cottage. Enligt ett vittne som såg dem var det inte första gången som paret besökte puben. De som jobbade på puben höll en låg profil gentemot paret och gjorde ingen särskild uppståndelse över de kungliga besökarna.

Puben där Harry och Meghan åt söndagslunch.

Puben där Harry och Meghan åt söndagslunch.

Ett annat vittne berättar vidare att Harry och Meghan pratade för fullt och skrattade mycket under tiden de var där. Harry beställde ett par öl medan Meghan höll sig till vatten. De beställde varsin stek för 178 kronor styck och genom hela måltiden sov lilla Archie vid sidan av bordet. Även om hertigparet missade den stora släktträffen så sägs det vara planerat att hela familjen ska åka till Skottland senare i höst, innan drottning Elizabeth lämnar sitt älskade Balmoral.

Foto: TT