Harry och Meghan på lyxigt bröllop i Rom

Harry och Meghan på lyxigt bröllop i Rom

Kändisar från hela världen samlades i Rom för att se när modeskaparen Misha Nonoo sa ja till sin älskade Michael Hess. Men det var inte bara skådespelare och sångerskor som var bröllopsgäster – fyra kungligheter från Storbritannien var också med.

Samtidigt som prins Carl Philip och prinsessan Sofia befann sig på Capri för en väns bröllop, befann sig kungligheter, kändisar och makthavare i den exklusiva 1600-talsvillan Villa Aurelia i centrala Rom. Anledningen? Den kända modeskaparen Misha Nonoo, 31, gifte sig med oljemagnaten Michael ”Mikey” Hess, 33. Två av de mer uppmärksammade bröllopsgästerna var prins Harry och Meghan. Enligt Daily Mail utbröt jubel när hertigen och hertiginnan av Sussex anlände.

Prins Harry och Meghan

Prins Harry och Meghan såg otroligt avslappnade och glada ut när de anlände till vännens bröllop.

Harry och Meghan fick sällskap på bröllopet av prins Harrys kusiner prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie. Andra kända ansikten var sångerskan Katy Perry med fästmannen skådespelaren Orlando Bloom, Paul McCartny och Ivanka Trump med maken Jared Kushner. Brudgummen Michael Hess kommer från en av USA:s rikaste familjer och är bästa vän med presidentrådgivaren Joushua Kushner, Jared Kushners lillebror.

Ivanka Trump

Ivanka Trump tillsammans med sin make Jared Kushner.

Harry och Meghan är nära vänner till bruden Misha Nonoo, och det sägs att det var Misha som faktiskt parade ihop hertigparet. Både Misha Nonoo och hennes nyblivna make Michael var med på Harrys och Meghans bröllop förra året.

Meghans bröllopsoutfit var en svartbroderad tyllklänning från Valentino för 108 000 svenska kronor.

Foto: TT