Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Harry och Meghan på lyxigt bröllop i Rom

23 sep, 2019, 12:45 
AvEmma Sanderberg
Kändisar från hela världen samlades i Rom för att se när modeskaparen Misha Nonoo sa ja till sin älskade Michael Hess. Men det var inte bara skådespelare och sångerskor som var bröllopsgäster – fyra kungligheter från Storbritannien var också med.
Annons

Samtidigt som prins Carl Philip och prinsessan Sofia befann sig på Capri för en väns bröllop, befann sig kungligheter, kändisar och makthavare i den exklusiva 1600-talsvillan Villa Aurelia i centrala Rom. Anledningen? Den kända modeskaparen Misha Nonoo, 31, gifte sig med oljemagnaten Michael ”Mikey” Hess, 33. Två av de mer uppmärksammade bröllopsgästerna var prins Harry och Meghan. Enligt Daily Mail utbröt jubel när hertigen och hertiginnan av Sussex anlände.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Harry och Meghan
Prins Harry och Meghan såg otroligt avslappnade och glada ut när de anlände till vännens bröllop.

Harry och Meghan fick sällskap på bröllopet av prins Harrys kusiner prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie. Andra kända ansikten var sångerskan Katy Perry med fästmannen skådespelaren Orlando Bloom, Paul McCartny och Ivanka Trump med maken Jared Kushner. Brudgummen Michael Hess kommer från en av USA:s rikaste familjer och är bästa vän med presidentrådgivaren Joushua Kushner, Jared Kushners lillebror.

Ivanka Trump
Ivanka Trump tillsammans med sin make Jared Kushner.

Harry och Meghan är nära vänner till bruden Misha Nonoo, och det sägs att det var Misha som faktiskt parade ihop hertigparet. Både Misha Nonoo och hennes nyblivna make Michael var med på Harrys och Meghans bröllop förra året.

Meghans bröllopsoutfit var en svartbroderad tyllklänning från Valentino för 108 000 svenska kronor.

Foto: TT

Annons