Harry och Meghan säger stopp – vill inte betala mer än 200 miljoner kronor

Meghan och Harry letar hus i LA.

Även kungligheters plånböcker har en smärtgräns. Prins Harry och Meghan letar hus i Los Angeles – och maxbeloppet de kan tänka sig betala ligger runt 200 miljoner kronor.

Prins Harry och Meghan hyr in sig i en lyxvilla i Los Angeles medan de letar efter en permament bostad i nya hemstaden. Lyan ska uppfylla många krav – det ska vara toppsäkert, stort och gärna i en exklusiv stadsdel.

Det får gärna kosta runt 150 miljoner kronor – men inte mer än 200 miljoner. Det skriver New York Post, som pratat med personer med insyn i prinsparets shoppingplaner.

– De kollar i det tysta, efter jättevillor i 150 till 200-miljonersklassen, hus som både är vackra och i skymundan så de får privatlivet de behöver, säger en källa till tidningen.

Just nu är det områdena Beverly Hills och Brentwood som har fångat parets uppmärksamhet. En lyxfastighet i Beverly Hills, med sex sovrum och åtta badrum, bytte ägare senast i februari. Harry och Meghan hoppas kunna övertyga den nya ägaren att göra sig av med huset.

Palatset låg ute på marknaden för 600 miljoner kronor – alldeles för dyrt för Harry och Meghan. Men den nuvarande ägaren fick loss stället för 380 miljoner. Frågan är om Harry och Meghan kan pruta ner priset tillräckligt…

Harry och Meghans husjakt fortsätter

Ett tidigare rykte har gjort gällande att Meghan och Harry fått upp ögonen för Mel Gibsons gamla lyxlya i Malibu.

Jättevillan med fem rum står på en 20 000 kvadratmeter stor tomt, och har eget gym, två swimmingpooler, och garanterar medlemskap i en privat strandklubb, enligt magasinet Marie Claire.

Det var en Los Angeles-baserad mäklare som först påstod att paret var på väg att köpa lyxvillan – i ett inlägg på Instagram som hon sedan tog bort.

Foto: TT