Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Harry och Meghans ärofyllda fråga till paret Clooney

09 jan, 2019, 08:00 
AvJoakim Magne
Harry och Meghan trivs i paret Clooneys närhet.Det visste vi sedan tidigare.Men att parens relation är så här djup är lite förvånande.
Annons

Hertiginnan Meghan och prins Harry gifte sig i Windsor i maj 2018 under omständigheter som bara kan sammanfattas som otroligt vackra och spektakulära.

Gästlistan var minst lika gedigen som kvaliteten på ceremonin och festen. Victoria och David Beckham, Oprah Winfrey, familjen Spencer, James Blunt – och inte minst Amal och George Clooney, var några av de celebra bröllopsdeltagarna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Harry Meghan bröllop

Ärofylld fråga till paret Clooney

Amal Clooney och George Clooney under Harry och Meghans bröllop.
Amal Clooney och George Clooney under Harry och Meghans bröllop.

Under bröllopet ska paret ha berättat för familjemedlemmar att Meghan var gravid, uppgav brittiska tidningar i samband med bebisnyheten.

Annons

Och kanske var det så att de sådde ytterligare ett frö under festen.

För uppgifter gör gällande att Meghan och Harry ställt ytterligare den ärofyllda frågan till Amal och George Clooney om de vill bli gudföräldrar till deras kommande guldklimp. Enligt engelska tabloiden Daily Mail ska det vara så gott som bekräftat att paret Clooney är bland de tillfrågade att bli faddrar.

Tidningen har till och med vänt sig till George kusin, Ben Breslin, som går i god för att 57-årige George Clooney skulle passa ypperligt för uppdraget.

– Jag skulle mycket väl kunna tänka mig det. Han är fantastiskt på allt han gör, han är en väldigt bra man, säger Breslin till Daily Mail.

Kunglig bebis i april

Paret Clooney var självskrivna gäster under sommarens bröllop och vänskapsrelationen mellan just Amal och Meghan sträcker sig långt bak i tiden. Så det är ingen tvekan om att de båda paren tycker om varandras sällskap. I augusti i fjol satt Harry och Meghan barnvakt till Amal och George tvillingar, Ella och Alexander, under en semesterresa i Italien. Paret Clooney bjöd då in prinsparet till sin privata semestervilla vid Comosjön i Italien.

I april väntas Meghans nedkomst – och då får vi bekräftat vilka som kommer att få det ärofyllda uppdraget som gudföräldrar.

Läs mer:

Foto: TT, IBL

Annons