Harry och Meghans ärofyllda fråga till paret Clooney

NU GRATIS

Harry och Meghan trivs i paret Clooneys närhet.Det visste vi sedan tidigare.Men att parens relation är så här djup är lite förvånande.

Hertiginnan Meghan och prins Harry gifte sig i Windsor i maj 2018 under omständigheter som bara kan sammanfattas som otroligt vackra och spektakulära.

Gästlistan var minst lika gedigen som kvaliteten på ceremonin och festen. Victoria och David Beckham, Oprah Winfrey, familjen Spencer, James Blunt – och inte minst Amal och George Clooney, var några av de celebra bröllopsdeltagarna.

Tillsammans med ett kungligt äktenskap hör i regel spekulationer om en eventuell kunglig bebis. Harry och Meghan var givetvis inte undantagna från sådana skriverier. Och när prinsparet i mitten av oktober annonserade att de väntar barn jublade inte bara föräldrarna själva utan hela Storbritannien och kungliga fans över hela världen.

Harry Meghan bröllop

Ärofylld fråga till paret Clooney

Amal Clooney och George Clooney under Harry och Meghans bröllop.

Amal Clooney och George Clooney under Harry och Meghans bröllop.

Under bröllopet ska paret ha berättat för familjemedlemmar att Meghan var gravid, uppgav brittiska tidningar i samband med bebisnyheten.

Och kanske var det så att de sådde ytterligare ett frö under festen.

För uppgifter gör gällande att Meghan och Harry ställt ytterligare den ärofyllda frågan till Amal och George Clooney om de vill bli gudföräldrar till deras kommande guldklimp. Enligt engelska tabloiden Daily Mail ska det vara så gott som bekräftat att paret Clooney är bland de tillfrågade att bli faddrar.

Tidningen har till och med vänt sig till George kusin, Ben Breslin, som går i god för att 57-årige George Clooney skulle passa ypperligt för uppdraget.

– Jag skulle mycket väl kunna tänka mig det. Han är fantastiskt på allt han gör, han är en väldigt bra man, säger Breslin till Daily Mail.

Kunglig bebis i april

Paret Clooney var självskrivna gäster under sommarens bröllop och vänskapsrelationen mellan just Amal och Meghan sträcker sig långt bak i tiden. Så det är ingen tvekan om att de båda paren tycker om varandras sällskap. I augusti i fjol satt Harry och Meghan barnvakt till Amal och George tvillingar, Ella och Alexander, under en semesterresa i Italien. Paret Clooney bjöd då in prinsparet till sin privata semestervilla vid Comosjön i Italien.

I april väntas Meghans nedkomst – och då får vi bekräftat vilka som kommer att få det ärofyllda uppdraget som gudföräldrar.

Läs mer:

Första bilderna från George Clooney och Amals bröllop- se brudklänningen här!

Harry och Meghans nya smeknamn – Chandler och Monica

Johan T Lindwalls exklusiva analys: Så blir kungliga superåret 2019

Foto: TT, IBL