Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harry och Meghans plan för barnen – efter tuffa året

23 sep, 2023, 18:00 

Meghan Markle och prins Harry har storslagna planer för barnen Archie och Lilibet.

Annons
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”Brand logo
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”

Det är få som har missat konflikten mellan prins Harry och Meghan Markle och resten av den brittiska kungafamiljen.

Efter att prinsparet under en längre tid vantrivts inom kungahusets väggar beslutade de sig i januari 2020 för att officiellt lämna det bakom sig och flyttade då även från Storbritannien.

Sedan dess har de bott med sina två barn Archie, 4, och Lilibet, 2, i Kalifornien – långt borta från alla brittiska paparazzis och journalister.

Meghan och Harry bor sedan 2020 i USA.

Prins Harry och Meghan Markles plan för barnen – efter tuffa året

Ja, prinsparet har valt att gå sin egen väg på många sätt.

Annons

Men detta betyder inte att de försvunnit från offentligheten helt och hållet. Istället använder både Harry och Meghan sin plattform för att hjälpa andra på olika sätt.

2014 grundade Harry Invictus Games – som är ett internationellt multisportevenemang för skadade och sjuka militärer och veteraner.

Varje år hålls Invictus Games, som grundades av prins Harry.

Nu berättar en källa när paret att Meghan gärna vill att barnen Archie och Lilibet ska följa med på Invictus Games när det hålls i Vancouver och Whistler i Kanada 2025 – och att barnen i samband med detta ska lära sig åka skidor.

Meghan sa att hon verkligen ville att hennes barn skulle lära sig åka skidor och att Whistler kanske var den perfekta platsen, säger källan till The Mirror.

Harry har alltid älskat att åka skidor, då det är något han ägnat sig åt ända sedan barnsben. Prinsessan Diana var nämligen en stor skidälskare och förde vidare intresset till båda sönerna, skriver People.

Annons