Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry träffade handikappade barn

02 sep, 2011, 13:33 
Agneta Nisbeth
Annons

Från nöje till nytta för prins Harry! Efter den vilda festhelgen i kroatiska övärlden var det dags för uppdrag av mer seriös karaktär.

Prins Harry varvar nytta med nöje – efter helgens ungkarlspartajande i Kroatien var det nu dags för ett välgörenhetsuppdrag för WellChild Children’s Health Awards.

Annons

14 år sedan olyckan

Välgörenhetsorganisationen Wellchild, som prins Harry är beskyddare för, hade en ceremoni för att dela ut pris till handikappade barn. Denna gång gick priserna till en sexåring som amputerats och en femåring med förlamning. Harry delade ut priserna och småpratade med barnen, och charmade både föräldrar och barn med sitt lättsamma sätt. Ceremonin råkade infalla på samma dag som det gått exakt 14 år sedan Harrys mamma prinsessan Diana omkom i en bilolycka.

Full av beundran

Harry höll också ett tal där han uttryckte sin stora beundran för barnens styrka att klara av de hårda utmaningar de drabbats av så tidigt i livet, skriver The Telegraph. På bilderna ses prinsen med pristagarna Harley och Sophie.

Okej med partybilderna

Vänner till Harry har sagt till engelsk media att prinsen är helt okej med att det läckt ut bilder från hans partyhelg, där han bland annat slängde sig i en pool med kläderna på. Det enda han ångrar är att han dansade så fult, som “en pappa”, vilket han är lite generad för, skriver wakeywakeynews.com

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:


Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Annons