Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harrys beslut för Archie, 3, och Lilibet, 1, går emot familjen – berättar nu själv

05 mar, 2023, 19:07 

Nu öppnar prins Harry upp kring det personliga ämnet.

Annons
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!Brand logo
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!

Prins Harry har gått sin egen väg ända sedan tonåren.

Men under de senaste åren har det blivit tydligare än någonsin. I januari 2020 lämnade prinsen och Meghan Markle det brittiska kungahuset och flyttade även från Storbritannien.

Under de senaste månaderna har de, som alla vet, släppt en dokumentärserie där de berättar om vad som ledde fram till det stora beslutet. Och i början av 2023 släppte Harry självbiografin "Spare" där han berättar om sin uppväxt och bilden av kungahuset.

Annons

Så lever Harry och Meghans barn – långt bort från offentligheten

Idag bor paret och deras två barn Archie, 3, och Lilibet, 1, i Kalifornien, USA, i en enorm villa med en stor vacker tomt.

Här är barnen betydligt mycket mer skyddade från offentligheten än kusinerna prins George, 9, prinsessan Charlotte, 7, och prins Louis, 4, som redan behövt vänja sig vid att fotograferas och synas.

Faktum är att vi endast har sett ett fåtal bilder på Archie och Lilibet genom åren – när Harry och Meghan själva valt att dela med sig.

Meghan och Harry försöker låta Archie och Lilibet leva ett så privat liv som möjligt.

Harrys beslut för Archie, 3, och Lilibet, 1, går emot familjen – berättar nu själv

I en ny intervju med Dr. Gabor Maté under ett bokevent i helgen berättade Harry att han önskar att hans pappa Charles och farmor Elizabeth hade visat kärlek genom fysisk närhet under hans barndom.

Annons

– Det lämnar mig i en position där jag, som pappa till två egna barn, ser till att jag överöser dem med kärlek och närkontakt, berättar prinsen enligt People.

Som pappa känner jag ett stort ansvar att se till att jag inte för vidare några trauman eller negativa upplevelser som jag själv har haft.

Harry försöker vara en så närvarande och kärleksfull pappa som möjligt.
Annons