Harrys exflickvän talar äntligen ut: "Jag har varit rädd"

Det är inte lätt att vara tillsammans med prins Harry!

Meghan Markle är prins Harrys stora kärlek.Men det har funnits andra som kämpat om prinsens gunst.

Meghan Markle var inte prins Harrys första kärlek. Han har haft flickvänner tidigare – och verkar vara på god fot med majoriteten av dem.

Cressida Bonas var tillsammans med Harry mellan 2012 och 2014. Fyra år efter uppbrottet var hon gäst på Harrys och Meghans bröllop, vilket visar att det inte finns något ont blod mellan henne och prinsen.

Exflickvän till Prins Harry: “Jag har varit rädd”

Det är inte lätt att vara tillsammans med prins Harry!

Det är inte lätt att vara tillsammans med prins Harry!

Nu har Cressida delat med sig av sitt innersta mörker i en intervju med Daily Telegraph.

– Jag har varit rädd för att misslyckas, rädd för att få nej, rädd för att göra fel, rädd för att inte vara perfekt. Jag tror att det har begränsat mig i vissa lägen av livet, säger Cressida till tidningen.

Cressida är skådespelare till vardags och gör just nu reklam för sin nya tv-serie White House Farm. Tidigare har hon främst varit känd som Harrys exflickvän – en stämpel som hon försöker att bli av med.
– Jag tycker att den typen av etiketter är väldigt begränsande. Jag jobbar väldigt hårt, jag älskar det jag gör och jag hoppas att den här rollen har visat folk vad jag kan göra och vad jag vill göra framöver och att jag inte blir instängd i ett fack, säger Cressida.

– Jag tror att jag har fått ett större självförtroende och tack och lov har jag lärt mig att inte störa mig så mycket.

“Det var fruktansvärt”

Det är inte lätt att vara flickvän till prins Harry, med tanke på all uppmärksamhet som medföljer. Det är bara att fråga Chelsy Davy, som var tillsammans med Harry mellan 2004 och 2011.
– Det var så mycket på en gång: det var galet och obehagligt och obekvämt. Jag tyckte att det var väldigt jobbigt när var som värst. Jag klarade inte av det. Jag försökte vara en normal tjej och det var fruktansvärt, har Chelsy sagt i en intervju.